Kunstenplein online

Het online platform Kunstenplein is na een eerste pilotperiode in 2021 opnieuw online met een aantal verbeteringen. Voortaan kunnen kunstenaars in meer categorieën hun werk aanbieden op het gebied van beeldende kunst, fotografie, design, creatieve dienstverlening en culturele activiteiten. Bezoekers kunnen naast zoeken op (meer) kunstcategorieën en kunstenaarsnaam, nu ook op prijs selecteren. Verkoop van kunstwerken verloopt niet met via coöperatie Het Colofon maar direct via de kunstenaar. De website fungeert nu als een aantrekkelijke verkoopetalage voor kunstenaars die in de regio Arnhem wonen, werken of artistiek zijn opgeleid. De financiële transactie verloopt rechtstreeks tussen koper en kunstenaar.

Kunstenplein is een initiatief van coöperatie Het Colofon om de creatieve en culturele sector in Arnhem en omgeving een economisch steuntje in de rug te geven. Kunstenplein heeft geen winstoogmerk.

We heten Anneke, Daniëlle, Jaap, José, Judith, Lucas, Marijke, Thea en Trudy van harte welkom op Kunstenplein. Van hen zijn nu al 125 werken te zien variërend van schitterende fotografie en prachtige grafiek tot bijzondere lampen en kleurrijke schilderijen. Voor iedere kunstliefhebber en elke portemonnee is er wat te vinden. We hopen spoedig de collectie verder uit te breiden. Heb je interesse, neem contact met ons op via info@kunstenplein.nl.